Kirjaudu sisään
Kirjaudu sisään Sulje
Käyttäjänimi:
Salasana:

Unohditko salasanan?
Rekisteröidy
Alueelliset Arsnetit
Arsnet in English
hae
laajennettu haku »
OSAAJAT
UUTISET
TAPAHTUMAT
TILAT
takaisin listaan »
Kuvat
Videot
Muut Tiedostot


Tanssiorkesteri FOCUS & Sakke Kotilainen

Tanssiorkesteri Focus & Sakke Kotilainen Turun seudulta, soittaa monipuolista, perinteistä tanssimusiikkia laidasta laitaan. Yhtye on keikkaillut jo lähes 10 vuotta eri puolilla Suomea. Focuksen kokoonpanossa: Kari Santakangas haitari,basso, Somerolta, Hannu Karvia rummut, Somerolta, Kari Nieminen kitara, Salosta, Sakke Kotilainen laulusolisti, Turusta. Musiikkimme on ollut erittäin pidettyä tanssikansan keskuudessa.  Jos haluatte, niin pyynnöstänne lähetämme Teille kuunneltavaksi musiikkinäytteitä ohjelmistostamme. Soittakaa meille, niin me soitamme teille. Siis rohkeesti vaan asiaan, niin päästään neuvottelemaan !!  Nyt juuri on ilmestynyt markkinoille SAKKE KOTILAISEN UUSI TUPLA SINGLE LEVY. Sitä voi ostaa esim. Focuksen keikkapaikoista, tai vaikka tilata numerosta 040 5477194 Tanssikansan suurimmat kiitokset ovat tulleet mm.  Hyvästä rytmistä, hyvistä biisien nopeuksista (ei liian nopeita esim. valssit, humpat, tangot, jenkat, polkat)) hyvä ohjelmisto kokonaisuudessaan. Aina olemme saaneet erittäin hyvät palautteet, sekä tanssien järjestäjiltä, että tanssijoilta. Kuten sanonta kuuluu: Hyvin jalan alle sopivaa musiikkia. PÄÄSIMME OSALLISTUMAAN VANTAALLE HELSINKI-PAVIN TANSSIORKESTERIKISA 2013  ENSIMMÄISEEN OSAKILPAILUUN 18.4 JA YLEISÖ ÄÄNESTI MEIDÄT SUORAAN FINAALIIN, JOKA ON 7.8.2013 klo 20.00 alkaen SAMASSA PAIKASSA. KOLME ORKESTERIA ON VALITTU FINAALIIN. JA SIELLÄKIN TANSSIVA YLEISÖ VALITSEE VOITTAJAN Syksyllä 2013 on tulossa Sakke Kotilaiselta uusi ns. pitkäsoittolevy, se sisältää hyvää tanssimusiikkia ja tahtilajit siinä ovat pareittain. Siitä lähemmin tuonnempana ! Siinä Tanssiorkesterikisa 2013 kilpailussa kävi nyt niin, että (JÄÄTIIN,,,päästiin KAKKOSEKSI ) NO NYT SE ON MYYNNISSÄ,,,, PALJON TOIVOTTU  SAKKE KOTILAISEN SOOLOALBUMI NIMELTÄÄN  ( RAKKAUDEN JOELLA )   12 BIISIÄ PAREITTAIN TARJOILTUNA !  LEVYÄ VOI OSTAA FOCUKSEN KEIKKAPAIKOILTA JA TILATA PUHELIMESTA 040 5477194  Levy on nyt saanut erilaisissa arvosteluissa, mm. Turun Sanomissa ym. erittäin hyvät palautteet ja arvostelut.


Yleiset tiedot
Katuosoite: Välppätie 5 A 27
Postinumero: 20540
Postitoimipaikka: Turku
Alue: Turku
Puhelin: +358 (0)40 5477 194
Sähköposti: sauli.kotilainen@gmail.com
Yrityksen e-mail: sauli.kotilainen@gmail.com


Osaamisalat

Musiikki: tanssimusiikki, sähkökitara, rummut, harmonikka, bassokitara

Tanssiorkesteri FOCUS & Sakke Kotilainen- Galleria

Keikalla Turussa. Mukana myös Reijo Salminen
Kari Nieminen Kitaristi, Salon Halikosta. On myös pitkänlinjan muusikko, soittanut jo vuosikymmenet erilaisissa kokoonpanoissa ja omassa Kari Niemisen yhtyeessä. Tekee trubaduuri keikkojakin ja hoitaa myös äänentoistot erilaisiin tilaisuuksiin. ammattitaidolla.
Kari Santakangas Somerolta. On soittanut jo nuoruudessaan Unto Monosen yhtyeessä, isänsä Lasse Santakankaan kanssa ja myöhemmin isänsä yhtyeessä.
Vaskiolla keikalla, mukana myös Risto Järvinen
Kari Santakangas ja Hannu Karvia. Someron poikia.
Mitähän mahtavat miettiä ?
Kari Nieminen ja Sakke Kotilainen
KUVA PUHUKOON PUOLESTAAN
Kunnia olla suurien tähtiartistien kanssa samassa kuvassa. Kuva otettu Someron Esakalliolla
Toinen sija syksyn 2013 tanssiorkesteri kilpailussa Vantaan Pavilla
Tupla single on nyt valmis. Niitä on myynnissä mm. Focuksen keikoilla. Se on solistin soololevy.
Rumpali Hannu Karvia Somerolta.
Aivan alansa huipulta. Tehnyt keikkaa mm. Ahti Lammen yhtyeessä  kahdeksan vuotta, ollut vuosikymmenet erilaisissa kokoonpanoissa. Kumu rumpujen asiantuntija.
Sakke, joka on Focuksen perustajajäsen ja yhtyeelle antanut nimen FOCUS. Orkesterin esimmäinen keikka oli 24.4.2004
Focuksen miehistö vasemmalta alkaen : Kari Nieminen, Kari Santakangas, Hannu Karvia ja Sakke Kotilainen
Oli suuri ilo käydä soittamassa Amerikan-suomalaisille kunnon perinteistä suomalaista tanssimusiikkia Floridassa 2.2-17.2
Saken uusi pitkäsoitto, 12 biisiä hyvää tanssimusiikkia tahtilajit pareittain tarjoiltuna. Tilaa numerosta 040 5477194  hintaan 15 €


Arsnet Info | Yhteystiedot | Arsnetin käyttöohjeet | Kulttuurilinkit | Palaute | Arsnet © 2009 Käyttöehdot |