Kirjaudu sisään
Kirjaudu sisään Sulje
Käyttäjänimi:
Salasana:

Unohditko salasanan?
Rekisteröidy
Alueelliset Arsnetit
Arsnet in English
hae
laajennettu haku »
OSAAJAT
UUTISET
TAPAHTUMAT
TILAT
takaisin listaan »
Kuvat
Videot
Muut Tiedostot


Akim Color
säveltäjä, muusikko, musiikinopettaja, laulaja, kouluttaja, bändi

Odoumonhou Eric Marius, taiteilijanimeltään Akim Color, on beniniläinen muusikko-pedagogi, erityisosaamisalueena afrikkalaiset lyömäsoittimet. Suomessa hän opettaa afrikkalaisia rytmejä lapsille, nuorille ja aikuisille.

Akim Color on myös karismaattinen lavaesiintyjä, yksin tai ryhmänsä kanssa. Sooloesityksissä hän laulaa ja soittaa samanaikaisesti useita erilaisia rytmisoittimia. Ryhmän esitykseen on mahdollista yhdistää myös afrikkalaista tanssia.

Akim Color on uransa aikana soittanut monissa erilaisissa kokoonpanoissa, joten afrikkalaisen musiikin lisäksi niin jazz, reggae, rock kuin soul ovat hänelle läheisiä. Suomessa hän on esiintynyt mm. Alvar Gullicsenin johtamassa Groovy Eldorado Ensemble -ryhmässä. Kotimaassaan Beninissä Akim Color toimii 28-henkisen musiikki-, tanssi- ja akrobaattiryhmä Zounmeyton johtajana.

Kuvat: Katja Lappalainen, Kirsi LinnamäkiYleiset tiedot
Postitoimipaikka: Turku
Alue: Turku
Puhelin: +358 (0)44 046 6050 (Akim Color)
Puhelin (työ/lanka): +358 (0)40 570 4800 (Kirsi Linnamäki)
Sähköposti: akimcolor2003@yahoo.fr
www-sivut: http://www.akimcolor.com


Osaamisalat

Musiikki: jazz, etno, rummut, percussion, lauluääni, doun-doun-rummut, djemberumpu, congarummut, säveltäjät, opettajat musiikki, kouluttajat

Akim Color- GalleriaArsnet Info | Yhteystiedot | Arsnetin käyttöohjeet | Kulttuurilinkit | Palaute | Arsnet © 2009 Käyttöehdot |