Kirjaudu sisään
Kirjaudu sisään Sulje
Käyttäjänimi:
Salasana:

Unohditko salasanan?
Rekisteröidy
Alueelliset Arsnetit
Arsnet in English
hae
laajennettu haku »
OSAAJAT
UUTISET
TAPAHTUMAT
TILAT
takaisin listaan »
Kuvat
Videot
Muut Tiedostot


Jari Riitala
äänittäjä, äänistudio, yhtye, säveltäjä, sovittaja, sanoittaja, muusikko, laulaja, bändi

Minulla on vankka musiikillinen kokemus: soittoa ja keikkailua Turun seudun bändeissä jo vuodesta 1981 lähtien sekä projektistudiotyötä 80-luvun lopulta alkaen.

Pääinstrumenttini on sähköbasso -- sekä nauhaton että nauhallinen. Lisäksi kitara ja koskettimet toimivat käsissäni ja tarvittaessa myös erilaiset kilkattimet saadaan luomaan rytmistä kudosta. Soiton ohella tarjolla on myös laulua; useimmiten stemmatyyppistä, mutta sopivassa tilaisuudessa kuullaan myös solistiosuuksia.

Soittajan sivupersoonina ovat säveltäjä, sanoittaja ja sovittaja. Sävellysten tyyli vaihtelee tarpeen ja inspiraation mukaan laajalla skaalalla, ja vaikutteita löytyy niin rockista, popista, jazzista, funkista, soulista, bluesista, progesta, acid jazzista kuin bossa novastakin.

Käytössäni on mukavasti varustettu kotistudio, ja pienimuotoisia studiotöitä ja äänityksiä pystyn tekemään myös ulkopuolisille tilaajille.Sähköposti:
poista_pisteeseen_asti.jari@riitala.com
(poista ylimääräinen alkuosa ennen pistettä)Yleiset tiedot
Postitoimipaikka: Turku
Alue: Turku
Puhelin: +358 (0)50 5579 060
www-sivut: http://www.riitala.com


Osaamisalat

Musiikki: soul, rock, progressiivinen rock, pop, jazz, heavy, funk, blues, urut, sähköpiano, sähkökitara, sähköbasso, syntetisaattori, lauluääni, kitara (akustinen), bassokitara, äänittäjät musiikki, äänistudiot, säveltäjät, studiotyö, sovittajat, sanoittajat

Jari Riitala- Galleria

Live @Apollo, Helsinki


Arsnet Info | Yhteystiedot | Arsnetin käyttöohjeet | Kulttuurilinkit | Palaute | Arsnet © 2009 Käyttöehdot |